Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Vechtpartij bij café Molenweg Arnemuiden

Toegevoegd: 05-11-2017, 13.48 uur
Vechtpartij bij café Molenweg Arnemuiden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een café aan de Molenweg in Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij ontstaan.


Volgens de politie werden rond 02.20 uur enkele gasten het café uitgezet. Hierna gingen andere cafébezoekers ook naar buiten en hier escaleerde de boel. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse om de rust weer te doen wederkeren.

Drie mannen uit Arnemuiden zouden klappen hebben gehad van een groepje andere mannen. Toen de agenten arriveerden waren deze echter al verdwenen. Ook de ambulancedienst werd opgeroepen maar voor zover bekend liep niemand noemenswaardig letsel op.

De politie heeft van verschillende personen een getuigenverklaring opgenomen maar de meeste cafébezoekers waren volgens een politiewoordvoerder aardig onder invloed van alcohol. Eén persoon heeft aangifte gedaan van het vernielen van een jas. De zaak is nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (9-11-2017 om 18:46)
Als blijkt dat de café baas willens en wetens door heeft geschonken, mede verantwoordelijk stellen voor de gevolgen. Hoezo, het zijn wel mijn inkomsten, dus inkomsten belangrijker dan de mogelijke ( vervolg ) schade.
Henk Hopjes (6-11-2017 om 15:04)
Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun gedrag. Ook wanneer zij meer op hebben dan zij verdragen kunnen. Dat is het fundament van onze rechtsstaat, zonder dat zijn we slechts subjecten. Echter had de café eigenaar deze lieden er misschien eerder uit kunnen mieteren, maar soms kan het snel gaan. Ik neem aan dat ze voorlopig niet meer welkom zijn in dit etablissement.
Informatie (6-11-2017 om 13:56)
@wim, daar is een wet voor (http://www.wetboek-online.nl/wet/Sr/252.html). Echter werkt het in de praktijk anders want ik werk zelf in een café en waarom zou je iemand zijn drinken ontzeggen? Het zijn wel mijn inkomsten...
wim (6-11-2017 om 07:29)
Het zou verboden moeten worden om in cafés meer te geven aan mensen als de café houder merkt dat het voldoende is te geven om dronkenschap te voorkomen gezien de ellende die daar door kan ontstaan.
Michelle (5-11-2017 om 20:32)
@Jan... Hoe langer men in de kroeg is hoe meer er wordt ingenomen!!!
Jan (5-11-2017 om 17:36)
@Michelle…Wat een domme opmerking of een vechtpartij tijd gerelateerd is. Overal gebeuren dit soort incidenten. Op een kapotte jas na is er verder geen schade of letsel. Verder onderzoek lijkt me zinloos er liggen nog wel wat belangrijkere zaken op de plank.
Cookie-instellingen beheren