Kitesurfer gewond op strand Renesse

Toegevoegd: 05-11-2017, 13.59 uur

De brandweer heeft de gewonde van het strand gehaald. De brandweer heeft de gewonde van het strand gehaald.
De brandweer heeft de gewonde van het strand gehaald.
1 2
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op het strand bij Renesse is zondagochtend een kitesurfer gewond geraakt. De gewonde is per ambulance afgevoerd.

Het slachtoffer kwam rond 11.10 uur ongelukkig ten val op Strand Renesse-Oost bij de Rampweg. De ambulancedienst riep de hulp van de strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede in om de patiënt over het duin te brengen.

Ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 werd opgeroepen maar deze kon onderweg al terugkeren nadat bleek dat hulp niet nodig was. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer heeft volgens de brandweer mogelijk schouderletsel opgelopen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750