Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Steekincident Middelburg, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 07-11-2017, 15.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Breeweg in Middelburg heeft dinsdagmiddag een steekincident plaatsgevonden. De dader is voortvluchtig.

Volgens getuigen was rond 14.25 uur sprake van een opstootje op de Breeweg. De politie meldt dat hierbij één persoon in de wang is gestoken. Het slachtoffer ging na het incident naar het asielzoekerscentrum (AZC) aan de Laurens Stommesweg. Een ambulanceteam heeft de gewonde hier eerste hulp verleend. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance afgevoerd.

De politie laat via Twitter weten dat de dader is gevlucht. Het zou gaan om een lichtgetinte man van ongeveer 29 jaar oud. Hij is 1.70 meter lang, draagt een donker bomberjack en een pet met de kleuren zwart en geel. Hij had verder een lichte spijkerbroek en witte schoenen aan. De man heeft een opvallend kenmerk: bij het linkeroog heeft hij een brandwond. De politie roept op om de man niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750