Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Stankoverlast in Middelburg en Arnemuiden

Toegevoegd: 09-11-2017, 00.57 uur
Stankoverlast in Middelburg en Arnemuiden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het milieumeldpunt van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD) heeft woensdagavond meerdere meldingen gekregen van stankoverlast in de omgeving van Arnemuiden en Middelburg.


De oorzaak van de stank is nog onduidelijk. Het kan gaan om het uitrijden van mest op een perceel in de buurt van Arnemuiden, maar ook om de uitstoot van een fabriek of iets anders. De brandweer heeft pogingen gedaan om op een verdachte locatie in Arnemuiden metingen te doen, maar ter plaatse bleek de lucht daar al weggetrokken.

De eerste melding kwam rond 18.30 uur binnen. Ook vanuit Vlissingen en Oost-Souburg komen meldingen over de vreemde geur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilhelm (9-11-2017 om 06:00)
Gisteren ter hoogte van Veerse Poort bij de nieuwe benzinepomp was de lucht niet te harden, een olie/benzine achtige geur, dacht eerst dat t daar vandaan kwam. Ben benieuwd waar de oorzaak nu ligt! In Veere totaal geen last ervan t was echt de strook daar.
Cookie-instellingen beheren