Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 50 km

Man mishandeld na het redden van een zwaan in Veere

Toegevoegd: 24-08-2006, 21.59 uur
Door: Politie Zeeland

VEERE - Omstreeks 21.00 uur gisteravond liepen een 56-jarige man uit de gemeente Veere en zijn echtgenote over het Bastion in Veere.


De vrouw zag dat er een hond kwam aangelopen die een jonge zwaan bij de nek pakte. Hierop is de man naar de zwaan gerend en heeft de hond bij zijn/haar nekvel gegrepen en van de zwaan afgetrokken.

De baas van de hond kwam even later ter plaatse en riep dat de man met z’n poten van de hond moest afblijven. Hierop ontstond een discussie over het feit dat de baas van de hond het beest niet aan de lijn hield.

Opeens haalde de baas van de hond uit en gaf de 56-jarige man een vuistslag op zijn oog. Hierdoor liep de man een blauw oog op waarmee hij naar de huisarts is geweest.

Ook greep de onbekende man hem bij de keel. De vrouw van de 56-jarige man is aan de belager gaan trekken en op een gegeven moment stopte hij en liep hij weg.

De 56-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750