Politie waarschuwt voor zakkenrollers op stations

Toegevoegd: 10-11-2017, 07.07 uur

Politie waarschuwt voor zakkenrollers op stations
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor zakkenrollers die actief zijn bij de treinstations in Middelburg en Goes. De dieven werken in groepjes om je af te leiden. Vervolgens proberen ze zo snel mogelijk te pinnen met de gestolen pinpassen.

Volgens de politie hebben er al drie mensen aangifte gedaan dat hun portemonnee op deze manier is gestolen. Eén van de slachtoffers heeft een duidelijk signalement doorgegeven van de daders. Het gaat om drie mannen. Twee van hen zijn rond de 17 jaar oud en licht getint, de derde is blank en wordt geschat tussen de 25 en de 30 jaar.

Een van de twee licht getinte mannen is zo'n 1,70 meter lang, heeft kort donker haar en droeg een zwarte korte jas en donkere broek. De andere van de twee is iets langer, hij wordt op zo'n 1.75 meter lengte geschat, en hij heeft een sportief postuur. Hij droeg een zwart jack met capuchon en rode schoenen.

De derde verdachte is veel langer de andere twee, heeft een slank postuur en een vlassig blond baartje. Hij droeg tijdens de diefstal een gebreide muts, een lichte spijkerbroek en een grijsblauwe jas. De politie roept iedereen op die mensen ziet die aan deze omschrijving voldoen om het meteen te melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (13-11-2017 om 13:17)
ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft maar in goes stond ik donderdag bij de abn ambro bij de kerk in goes achter een donker getinte man ( waarscheinlijk antilliaan) die stond te pinnen ik moest op hem wachten, hij pinde met 3a4 verschillende passen, maar kreeg van geen van die passen geld even later ging hij richting markt ik denk om het daar nog eens te proberen bij de ing
helena (10-11-2017 om 11:35)
politie inzetten, stille willy, spoorpolitie, als die nog bestaat inzetten en die lui zo snel mogelijk oppakken voor er nog meer mensen beroofd worden van bankpassen en andere dingen.