Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterrijder opgepakt na vluchtpoging

Toegevoegd: 10-11-2017, 23.33 uur
De scooterrijder reed tegen de politieauto aan.
De scooterrijder reed tegen de politieauto aan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag de bestuurder van een scooter aangehouden die eerder vandaag op de vlucht was geslagen na het zien van de politie.

Agenten zagen de man hard over de Leliënlaan in Vlissingen rijden. De bestuurder droeg geen helm en de scooter had geen kentekenplaat. De scooterrijder probeerde er vervolgens vandoor te gaan maar reed hierbij tegen de politieauto aan. De bestuurder kwam ten val maar wist toch te ontkomen.

Het politie-onderzoek wat hierna volgde leidde naar een woning in het Middengebied. De bewoner bij deze woning beledigde een agent waarna hij de woning weer in ging. Voorzien van een machtiging zijn de agenten de woning binnen gegaan en hebben de scheldende man aangehouden.

In de tuin vond de politie diverse gestolen fietsen en verschillende scooters en motoren met een dubieuze herkomst. Daar wordt verder onderzoek naar gedaan. De scooterbestuurder wordt later verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750