Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon valt van schip in sluis Terneuzen

Toegevoegd: 11-11-2017, 08.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de brug aan de noordzijde van de Westsluis in Terneuzen is zaterdagochtend vroeg een persoon overboord gevallen.

De hulpdiensten rukten rond 07.00 uur met groot materieel uit. De eerste eenheden die ter plaatse kwamen hadden het slachtoffer snel gevonden. Deze was uit het water en lag enkele meters lager op een zogenaamde drijfarm van de sluis.

Naast een hoogwerker en duikers is er ook een hoogtereddingsteam van de brandweer ter plaatse gekomen om de assisteren. Het slachtoffer is vervolgens verplaatst naar het dek van een vaartuig van Rijkswaterstaat. Het behulp van de hoogwerker is deze op de kant getakeld.

Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is aanspreekbaar met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend gemaakt. Hoe de persoon van het binnenvaartschip is gevallen, is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750