Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijf aanhoudingen voor inbraak op bouwterrein

Toegevoegd: 11-11-2017, 09.11 uur
Politiehond Rex assisteerde bij de aanhouding van de verdachten.
Politiehond Rex assisteerde bij de aanhouding van de verdachten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op een bouwterrein in Terneuzen heeft de politie afgelopen nacht vijf jongeren aangehouden.

Agenten kregen een inbraakmelding op het bouwterrein en gingen ter plaatse. Er werd ook een politiehond naar het incident gestuurd.

De politiehond Rex assisteerde bij de aanhouding van de verdachten. Hierbij werd één persoon gebeten door de hond bij zijn aanhouding. Volgende politie waren alle verdachten minderjarig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (14-1-2018 om 14:15)
Rex, de echte onverschrokken boeven vanger, daar kunnen nog lessen uit geleerd worden, ik hoop dat hij goed heeft doorgebeten, jammer dat hij ze niet een voor een van het terrein af mocht halen, zou de arrestanten wagen ook schone luiers bij zich hebben want hun broek zal wel vol gezeten hebben. Bumper;
k (13-11-2017 om 13:12)
denk dat de agent die eigenaar is van rex iets te veel duitse crimi's gekeken heeft commisaris rex toevallig? wel netjes dat ze gepakt zijn, maar minderjarig dus dat zal wel gewoon ff brief schrijven zijn bij halt
Ronald (11-11-2017 om 12:19)
Goed werk van Rex, een extra kluif voor deze rakker !