Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken automobilist betrapt in Vlissingen

Toegevoegd: 11-11-2017, 16.02 uur
Dronken automobilist betrapt in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is een 38-jarige man uit Vlissingen betrapt op rijden onder invloed. De man is zijn rijbewijs kwijt.


Omstreeks 01.40 uur zagen surveillerende agenten een voertuig met hoge snelheid op de President Rooseveltlaan in Vlissingen rijden. Op de Gildeweg werd de bestuurder door de agenten ingehaald. Omdat een eerste blaastest uitwees dat hij teveel gedronken had, is de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse.

De uitslag daarvan was dat hij bijna drie maal de toegestane limiet alcohol had overschreden. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt is. Met een dagvaarding op zak mocht de man weer naar huis. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren