Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt weg met slang nog in tank

Toegevoegd: 11-11-2017, 16.21 uur
Het tankstation is door het voorval enige tijd afgesloten geweest.
Het tankstation is door het voorval enige tijd afgesloten geweest.
© Foto: Facebook / Brandweer Krabbendijke
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De brandweer is zaterdagmorgen met spoed uitgerukt voor een mogelijk gevaarlijke situatie bij tankstation de Vliete langs de A58 bij Krabbendijke.


Rond 11.30 uur vergat een automobilist na het tanken van LPG de slang af te koppelen en reed weg. Hierna werd de noodknop van het station ingedrukt en de brandweer op pad gestuurd.

De brandweer heeft ter plaatse enkele metingen verricht maar hoefde verder niet in actie te komen. Het tankstation is door het voorval enige tijd afgesloten geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (12-11-2017 om 13:59)
schade zal wel meevallen er zit een breekkoppeling in de slang, dus als goed is enkel de slang
Tom (11-11-2017 om 19:50)
Hoe dom kun je zijn... Zal wel een behoorlijke schade betekenen voor het tankstation. Zou de verzekering dat ook allemaal betalen?
Cookie-instellingen beheren