Fietsenheler loopt in val van politie

Toegevoegd: 12-11-2017, 11.34 uur

Fietsenheler loopt in val van politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 19-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van heling van een elektrische fiets. De fiets werd vorige week zondag gestolen in Goes.

De eigenaresse die hiervan aangifte had gedaan, zag tot haar verbazing een paar dagen later haar fiets op Marktplaats staan. Met deze informatie ging zij opnieuw naar de politie. Er werd besloten om de fiets ‘terug te kopen’.

Als de aanbieder op de afgesproken plaats in Bergen op Zoom arriveert, treft hij geen kopers maar agenten in burger aan. Deze onderhandelen nog even over de prijs van de fiets en komen als snel tot overeenstemming met de verdachte. Vervolgens voegen twee politiebikers zich snel bij hun collega’s in burger.

De verdachte is totaal overrompeld en laat zich gedwee meenemen naar het bureau in Bergen op Zoom. Hij is een bekende van de politie en heeft al een aardige carrière opgebouwd met diefstallen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750