Vier auto's beschadigd na ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 12-11-2017, 19.45 uur

Vier auto's beschadigd na ongeval Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen zijn zondag aan het begin van de avond vier auto’s beschadigd geraakt.

Het ongeval vond rond 17:00 uur plaats in de Gerbrandystraat. Vermoedelijk wilde een bestuurder, die kwam vanuit de richting van Koudekerke, halverwege de Gerbrandystraat linksaf afslaan naar zijn oprit. Uit tegenovergestelde richting kwam een andere automobilist aanrijden die de bestuurder voor liet gaan. Weer een andere automobilist had dit te laat in de gaten en botste tegen de auto aan die af wilde slaan.

Door de klap kwam één van de voertuigen tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Er raakte bij de aanrijding niemand gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft alle vier de voertuigen weggesleept.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750