Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Busvervoer hele dag gestremd door brand

Toegevoegd: 13-11-2017, 08.56 uur
De brand ontstond rond 02.30 uur in het magazijn van het bedrijf.
De brand ontstond rond 02.30 uur in het magazijn van het bedrijf.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Het busvervoer op Tholen is maandag de hele dag ernstig verstoord doordat sommige bussen niet kunnen uitrijden. Ze staan vast in het depot op het bedrijventerrein in Sint-Maartensdijk, dat vanwege een grote brand is afgesloten.


De lijnen 102, 107, 108 en 209 rijden niet. Ook zijn diverse scholierenlijnen uit de 600-serie niet beschikbaar; onder meer de lijn 602 naar Middelharnis rijdt niet. Ook kunnen scholieren niet naar Bergen op Zoom.

De brand ontstond rond 02.30 uur in het magazijn van het bedrijf en sloeg al snel over naar de rest van het pand. De brandweer is op dit moment nog steeds bezig met bluswerkzaamheden. Bij de brand is asbest vrijgekomen en een gedeelte van het bedrijventerrein is afgezet. Er is een NL-Alert bericht verstuurd om toeschouwers in het gebied op te roepen uit de rook te blijven. De rook trekt over de Gorishoeksedijk.

De Gemeente Tholen heeft publieksinformatienummer geopend voor vragen over de afsluiting van het bedrijventerrein, telefoonnummer: 14 0166


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750