Sein 'brand meester' Sint Maartensdijk gegeven

Toegevoegd: 13-11-2017, 16.43 uur

Het sein 'brand meester' is rond 16.30 uur gegeven.
Het sein 'brand meester' is rond 16.30 uur gegeven.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - De brandweer heeft de brand bij Lions Food (voorheen Denja) in Sint-Maartensdijk onder controle. Rond 16.30 uur is het sein 'brand meester' gegeven.

De brand in het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg brak rond 02.30 uur uit. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland leek het erop dat er nog brand woedde in tanks met palmolie, maar bleek dat er alleen brand woedde rondom de tanks maar dat deze zelf niet in brand stonden.

Inmiddels is een deel van het bedrijf afgebroken. Het zal naar verwachting echter nog geruime tijd duren voordat de brand definitief geblust is. Voorlopig blijven nog twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een schuimblusvoertuig aanwezig.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de asbestverspreiding beperkt is gebleven tot het terrein van het bedrijf. De meeste mensen kunnen daarom weer gewoon naar hun bedrijf of woning. De gemeente heeft een bewonersbrief verspreid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750