Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode gevonden in woning Zandstraat Hulst

Toegevoegd: 13-11-2017, 18.55 uur - Update: 13-11-2017, 18.57 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In een woning aan de Zandstraat in Hulst is vanmiddag een dode gevonden. De politie doet al urenlang onderzoek.

De politie kon vanavond niet exact aangeven hoe laat het slachtoffer was aangetroffen maar volgens omwonenden zijn er al zeker sinds 14.00 uur politiemensen in en rond het vrijstaande huis. Rond dat tijdstip is ook een brandweerwagen van de post Hulst opgeroepen om ter plekke metingen te doen.  De brandweerlieden waren volgens een getuige echter al snel weer vertrokken.

Twee technisch rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing zijn ter plaatse en doen, gehuld in een witte overall, onderzoek in de woning. De politie hield vanavond alle opties nog open met betrekking tot de oorzaak van het overlijden van de aangetroffen persoon.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750