Diefstallen niet bewezen: ISD voorwaardelijk

Toegevoegd: 14-11-2017, 06.23 uur - Update: 14-11-2017, 16.30 uur

Diefstallen niet bewezen: ISD voorwaardelijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 54-jarige V. M. uit Terneuzen is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een voorwaardelijke ISD-maatregel. Het Openbaar Ministerie (OM) had een onvoorwaardelijke ISD (Maatregel Inrichting Stelselmatige Daders) geëist.

M. werd verdacht van een inbraak met als buit een telefoon, een poging om in te breken,en winkeldiefstal waarbij een blikje rum-cola niet werd afgerekend en de diefstal van enkele kratten met flessen.

De rechtbank achtte zowel de poging om in te breken en de diefstal van enkele kratten met flessen niet bewezen en sprak hem daarvan vrij.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-11-2017 om 19:22)
Voor een inbraak en het stelen van blik cola voor zulke schamele inbraakjes of meenemen van blikje cola word je niet meer gestraft