Voortvluchtige oplichter veroordeeld

Toegevoegd: 14-11-2017, 06.38 uur

Voortvluchtige oplichter veroordeeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Mocht de politie de 38-jarige beroepsoplichter P. W. ergens tegenkomen, dan wordt hij direct in de kraag gevat en verdwijnt hij voor 180 dagen achter slot en grendel. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist.

W. verbleef na een celstraf van zes jaar in de opvang van het Leger des Heils Hoeve La Salette in Vogelwaarde en na enige onmin over zijn uitkering nam hij de benen. In 2013 wist W. zeker elf bejaarden in Zeeland met een babbeltruc duizenden euro's uit hun zak te kloppen.

Na het uitzitten van tweederde van zijn gevangenisstraf kwam W. in aanmerking voor de voorwaardelijke invrijheidstelling (VI) en belandde hij in Hoeve La Salette. Omdat hij zich dus niet heeft gehouden aan de voorwaarden moet hij dus alsnog een deel uit gaan zitten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (16-11-2017 om 08:32)
Arno, je haalt mij de woorden uit de mond!
Arno Poppe (15-11-2017 om 13:09)
Waarom is er geen signalement met foto?