Naar HALT voor omtrappen klikobak

Toegevoegd: 14-11-2017, 12.35 uur

Naar HALT voor omtrappen klikobak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERHOLE - De politie heeft vanochtend tijdens een onopvallende postactie een jongen betrapt op het omtrappen van een klikobak.

De afgelopen tijd hebben omwonenden van de Hulsterweg bij de politie geklaagd over schoolgaande jeugd die kliko's omver trapten. Vanochtend werd daarom onopvallend gepost.

Agenten zagen rond 08.20 uur een groep scholieren vanuit de richting van Kloosterzande komen. Een aantal van hen trapte zojuist geleegde kliko's omver. Eén van hen, een 13-jarige jongen uit Kloosterzande, kon in de kraag worden gegrepen. Hij is doorverwezen naar HALT.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liever geen naam (15-11-2017 om 19:54)
En ik wordt klem gereden door grote toeterende stoet auto's en bekogelt met vuur werk ! ik bel de Politie en die zijden " maar meneer Marokko heeft gewonnen" en deden niets..... want dan durven ze niet te komen en schuilen ze zich achter een voetbal wedtrijd alsof dan ineens alles zou mogen waar ik doods angst had. en bedreigt werd. Maar deze puber pakken ze dan weer wel.
Vlissingen (15-11-2017 om 17:18)
Wat een kansloze actie van de politie, man waar gaat dit heen. Een kliko omver trappen, dacht even dat kan niet kloppen in de titel.
terholenaar (15-11-2017 om 14:03)
Goed bezig CIS Hulst!! Hardrijders die gevaarlijk situaties veroorzaken jaar in jaar uit negeren maar jongeren die kattenkwaad uithalen keihard aanpakken!! Ik voel me een stuk veiliger, bedankt.
Lezer (14-11-2017 om 23:08)
Dus ze hebben wel 1 13-jarige kunnen oppakken met zijn alle ? wat een top dag
Wim Jansen (14-11-2017 om 22:12)
@mikel niet zo sarcastisch he ook dit hoort bij het politiewerk
Franky (14-11-2017 om 17:07)
Prima actie, moeten ze vaker doen bij terugkomende overlast. @Michel, Of het nou een bekeuring of een HALT afdoening is, het gaat om het principe: "Bewustwording en een waarschuwing naar zijn vriendjes en overige scholieren." Nu is het een kliko, de volgende keer iemand zijn buitenspiegel.