Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 373 km

Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs

Toegevoegd: 14-11-2017, 16.27 uur
Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KATS - Een 28-jarige Poolse man die zich hinderlijk ophield bij een tankstation in Kats is maandagavond opgepakt voor het rijden onder invloed van drugs.


De Pool, welke geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wilde eten en drinken krijgen bij een tankstation aan de 1e Deltaweg. De man gaf echter aan dit niet te kunnen betalen en werd daarom de zaak uitgewerkt. Hij bleef echter op een hinderlijke manier op het terrein rondhangen.

“De man had bovendien zijn auto midden op de oprit stilgezet zodat andere weggebruikers moeilijk bij het tankstation konden komen. Een medewerker van het tankstation belde daarom de politie”, zo vertelt een politiewoordvoerder.

De man moest een blaastest afleggen om te kijken of hij alcohol had gedronken. Dat bleek niet het geval te zijn maar een drugstest wees uit dat hij amfetamine had gebruikt. Omdat de Pool al meer overlastzaken op zijn naam had staan is hij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Goes. Daarna mocht hij met een algeheel rijverbod van 48 uur zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lowie (14-11-2017 om 19:44)
waarom niet gelijk terug naar poland met die rotzooi
Cookie-instellingen beheren