Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs

Toegevoegd: 14-11-2017, 16.27 uur

Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KATS - Een 28-jarige Poolse man die zich hinderlijk ophield bij een tankstation in Kats is maandagavond opgepakt voor het rijden onder invloed van drugs.

De Pool, welke geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wilde eten en drinken krijgen bij een tankstation aan de 1e Deltaweg. De man gaf echter aan dit niet te kunnen betalen en werd daarom de zaak uitgewerkt. Hij bleef echter op een hinderlijke manier op het terrein rondhangen.

“De man had bovendien zijn auto midden op de oprit stilgezet zodat andere weggebruikers moeilijk bij het tankstation konden komen. Een medewerker van het tankstation belde daarom de politie”, zo vertelt een politiewoordvoerder.

De man moest een blaastest afleggen om te kijken of hij alcohol had gedronken. Dat bleek niet het geval te zijn maar een drugstest wees uit dat hij amfetamine had gebruikt. Omdat de Pool al meer overlastzaken op zijn naam had staan is hij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau in Goes. Daarna mocht hij met een algeheel rijverbod van 48 uur zijn weg vervolgen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (15-11-2017 om 23:52)
@Peet; ik kan me je vreugde voorstellen, het word inderdaad de hoogste tijd dat er eens op drugs getest word. Er rijden er verschrikkelijk veel rond onder invloed van drugs en dan hebben we er nog een heleboel met een telefoon achter het stuur en dan maar afvragen waar al die ongelukken vandaan komen tegenwoordig! Er moet keihard gecontroleerd worden, in de bijna 40 jaar dat ik in het bezit ben van een rijbewijs ben ik 2 x gecontroleerd op alcohol en dat is absoluut veel te weinig.
Terneuzenaar (15-11-2017 om 19:05)
Peet, niet haalbaar plan, anders was dit allang gebeurd. Waar wil je duizenden mensen vast gaan zetten en evt ook (onder) houden? Er is maar 1 oplossing en dat is naast gedogen dus legaliseren. Een psychiatrisch patiënt kan voor net zoveel overlast zorgen en zelfs daar scoort Nederland een -4 voor de nodige zorg die bezuinigd wordt. Het CPB kan veel berekenen maar de alcoholisten staan wel op 1 als het gaat om het aantal verkeersdoden of blijvend letsel. Er is niks mis met etnisch profileren en juist hard nodig, opsporing verzocht is een prima bewijs.
Peet (15-11-2017 om 14:43)
YES !!! Héhéhé Politie de 1e geval van drugstest die ik lees sinds de speekseltest is ingevoerd, Ala het duurde even maar eeeindelijjk !!! Mooi en nu maar hopen jullie dit vaker gebruiken want het CPB heeft berekend er meer mensen met DRUGS op achter stuur en op de scooter zitten dan alcohol, ga nu maar eens iedere bekende '' type's'' een speekseltest geven want als je een beetje etnisch profileert pak je zo 100 gasten op in een kwartiertje testen wegens rijden onder invloed van drugs in het centrum of in de woonwijken ( vooral Bloemenbuurt Vlissingen )
Ja-Ja (15-11-2017 om 12:35)
Klootzak,wel drugs kopen maar geen eten.En maar bedelen. En er lopen er duizenden zo rond. En de maatschappij dat tuig maar helpen. Werkkamp of terug naar hun eigen land als je buitenlander bent.
wim (15-11-2017 om 07:38)
Wat zoekt die Pool nu in Nederland die geen werk heeft en geen vaste woonplaats heeft die nu veel narigheden veroorzaakt, ik denk dat zon persoon gewoon ons land moet verlaten al is gedwongen.
Jose (14-11-2017 om 20:37)
Ben bang, als zijn auto niet in beslag genomen is hij al weer rondrijdt.