Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slingerende automobilist van weg gehaald

Toegevoegd: 16-11-2017, 10.10 uur
Slingerende automobilist van weg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagavond in Goes een automobilist van de weg gehaald die volgens een getuige verschillende bijna-ongelukken had veroorzaakt.

Rond kwart voor zes kreeg de politie de melding dat ter hoogte van de McDonald's iemand slingerend over de Nansenbaan reed. Het voertuig zou verschillende keren in de berm terecht zijn gekomen en bovendien vier bijna-ongelukken hebben veroorzaakt. Een daadwerkelijk ongeval deed zich niet voor.

De melder gaf de politie het kenteken door en die wist het voertuig bij de Anthony Fokkerstraat aan de kant te zetten. De auto bleek bestuurd te worden door een oudere man. Hij reageerde volgens de politie wat verward maar bleek niet gedronken te hebben. De politie heeft het CBR verzocht om de rijvaardigheid van de man te laten onderzoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750