Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in Hulst op straat beroofd van tas

Toegevoegd: 16-11-2017, 15.26 uur
Man in Hulst op straat beroofd van tas
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is donderdagmiddag iemand beroofd van zijn tas. De twee daders zijn volgens de politie gevlucht op een motorscooter.


Volgens politiewoordvoerder Mireille Aalders werd rond 14.40 uur de tas van een man gestolen op het Cornelis de Vosplein. Hoe dat precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar voor zover bekend werd er niet gedreigd met wapens.

Van de daders is een summier signalement bekend. De ene dader droeg een donkergrijze jas en een donkere broek. De tweede dader droeg een spijkerbroek, een zwarte jas en een witte helm. De motorscooter was vermoedelijk voorzien van een kenteken dat begon met MAKJ6.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (17-11-2017 om 14:26)
@Manuela met die informatie zou je nog contact kunnen opnemen met de politie. Die willen een zo volledig mogelijk signalement. Ik heb ze zien rijden op de gentsevaart, maar kon bepaalde details helaas niet melden omdat ik ze niet goed gezien had, maar jij mischien weer wel. Gewoon ff bellen hoor, ze zijn er nog druk mee bezig!
MIKKIE (17-11-2017 om 11:50)
Er staat toch een camera bij de oude bios voor? daar moet dan vast wel iets op te zien zijn, als hij tenminste aan heeft gestaan.
jolanda (16-11-2017 om 22:48)
hoe is het mogelijk dat er in de gentsestraat geen BOA liep,als ik 1 meter fiets daar,springt hij gelijk voor je fiets....
Manuela (16-11-2017 om 18:28)
Heb hem inderdaad zien rijden door de gentsestraat, in de tegen gestelde richting.. Levensgevaarlijk! Reed ook erg hard, maar had zelf ook niet door, dat het om een overval ging.
Cookie-instellingen beheren