Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Ligfietser breekt heup bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 17-11-2017, 16.49 uur
Het slachtoffertje is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffertje is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een ligfietser heeft vanmiddag bij Arnemuiden zijn heup gebroken bij een eenzijdig ongeval.


De Middelburgse wijkagenten laten via Instagram weten dat het slachtoffer, een man, onderuit ging op de Derringmoerweg. Ter plekke lag modder op de weg, al werd hier wel voor gewaarschuwd door middel van de bekende 'Slik op de weg'-bordjes.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie had hij zijn heup gebroken. De ligfiets raakte door de valpartij beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (20-11-2017 om 20:21)
Het excuusbordje "slik op de weg" staat er minstens al een maand. Als provinciie zeeland of als agent zou je meer pro-activiteit verwachten als je (fiets)veiligheid belangrijk vindt. Tip ga nu is kijken of de sliks zijn verwijderd of gaan we wachten op het volgende slachtoffer. Uit persoonlijke ervaring terplekke ben ik niet verrast dat er een slachtoffer is gevallen.
Cookie-instellingen beheren