Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw straatroof Hulst, daders voortvluchtig

Toegevoegd: 17-11-2017, 21.31 uur
Opnieuw straatroof Hulst, daders voortvluchtig
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is vrijdagavond opnieuw iemand op straat beroofd. Donderdag gebeurde dat ook al eens op klaarlichte dag.


De beroving van vrijdagavond is rond 21.30 uur door de politie gemeld via Burgernet. Volgens de politie werd iemand bestolen nabij de Dubbele Poort. De twee daders zijn er na de straatroof op een scooter vandoor gegaan.

Tot nu toe is het volgende signalement bekend: de bestuurder van de scooter droeg een donkerblauwe helm, had een spijkerbroek aan en droeg een donkerkleurige leren jas. De bijrijder had had geen helm op. Hij had een spijkerbroek aan en droeg een grijs vest. De daders waren circa 1.80 meter lang en zijn naar schatting 20 tot 22 jaar oud.

Bij de beroving donderdag werd eveneens gebruik gemaakt van een scooter. Een 57-jarige man uit Cadzand werd rond 14.40 uur op het Cornelis de Vosplein met geweld bestolen van zijn computertas. Ook deze daders zijn nog voortvluchtig. Na een reeks van maar liefst zeven straatroven in de nacht van 20 op 21 oktober eveneens in Hulst wist de politie wel meerdere personen aan te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750