Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 106 km

Grote brand verwoest woning Colijnsplaat

Toegevoegd: 18-11-2017, 04.13 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - In een woning aan de Zuid-Kerkstraat in Colijnsplaat heeft vannacht een grote uitslaande brand gewoed. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 02.30 uur ontdekt. Al snel kwamen er vlammen uit de achterzijde van het pand. De bewoners konden zich op tijd uit de voeten maken. Er is wel een ambulanceteam ter plekke gekomen om enkele personen te onderzoeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Er werden drie blusvoertuigen ingezet en rond 03.40 uur kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. De woning is compleet verwoest. Overslag naar buurpanden kon worden voorkomen. Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade. Enduris heeft de elektriciteit afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren