Brandweer doet metingen: 3x loos alarm

Toegevoegd: 18-11-2017, 10.30 uur

De brandweer ter plekke bij het zwembad in Tholen.
De brandweer ter plekke bij het zwembad in Tholen.
1
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De afgelopen dagen is de brandweer in de gemeente Tholen drie keer ingezet om metingen te verrichten. Telkens was er echter sprake van loos alarm.

Donderdagmorgen rond 09.00 uur werden de brandweer van Sint-Annaland en Tholen met spoed naar de Burgemeester Versluijsstraat in Oud-Vossemeer gestuurd. Nog voordat men ter plekke kwam, bleek dat inzet van de brandweer niet nodig. De tweede melding kwam vrijdag rond kwart over acht 's avonds binnen. Bij zwembad De Spetter aan de Zoekweg in Tholen zou mogelijk een gaslek zijn. Onderzoek door de blusploeg van Tholen wees uit dat dit niet het geval was.

De vrijwilligers van de post Sint Philipsland werden tot slot vannacht rond 01.35 uur opgepiept omdat de bewoners van een huis aan de Commandostraat de deur niet opendeden. Er werd gevreesd voor koolmonoxidevergiftiging en daarom werd ook de ambulancedienst gealarmeerd. Kort na aankomst van de brandweer openden de bewoners echter verbaasd de deur. Ook hier was dus niets aan de hand.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750