Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

In totaal drie gewonden bij ernstig ongeluk A58

Toegevoegd: 18-11-2017, 10.48 uur - Update: 18-11-2017, 11.38 uur
Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen.
Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het ernstige verkeersongeval vannacht op de A58 bij Goes raakte niet één maar drie personen zwaargewond.


De drie, allen afkomstig uit Oostkapelle, zaten in een personenauto die rond 01.15 uur achterop een vrachtwagen botste. Ambulancepersoneel dat toevallig achter de auto reed, kon direct hulp verlenen. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. De 55-jarige bestuurder van de auto is met spoed per ambulance afgevoerd. Ook zijn passagiers, een 25-jarige man en een 54-jarige vrouw, zijn met ambulances afgevoerd. 

Vanwege het ongeluk was de snelweg enige tijd volledig afgesloten. Hierna moest het verkeer over één rijstrook passeren. Rond 02.30 uur kon de helikopter weer opstijgen en startte bergingsbedrijf De Moor met het takelen van de zwaar beschadigde auto. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd en zijn truck liep weinig schade op en daarom kon hij al snel weer verder rijden.

In het ziekenhuis is bloed van de automobilist afgenomen om te onderzoeken of hij ten tijde van de aanrijding onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren