Peuter en vrouw hebben breuken na ongeluk

Toegevoegd: 19-11-2017, 10.02 uur - Update: 21-11-2017, 09.23 uur

Peuter en vrouw hebben breuken na ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 53-jarige fietsster uit Goes en een 3-jarig meisje uit Krabbendijke zijn zaterdagmiddag in het centrum van Goes gewond geraakt bij een ongeluk.

De fietsster reed rond 15.00 uur over de Wijngaardstraat. "Ze kwam vanaf de Vlasmarkt en reed in de richting van de Zusterstraat. Een 3-jarig meisje uit Krabbendijke stond met haar moeder in een winkel. Zij zag haar vader buiten en rende de winkel uit, net op dat moment passeerde de fietsster. Een botsing was het gevolg', zo vertelt de politie.

De twee kwamen ten val en de jonge voetgangster liep waarschijnlijk een gebroken been op. De fietser had volgens de politie vermoedelijk een gebroken knie. "De twee zijn in het ziekenhuis opgenomen en zullen waarschijnlijk geopereerd worden. De verdere afhandeling van het ongeval ligt bij de verzekeringsmaatschappijen", aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750