Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij ongeluk in Biggekerke

Toegevoegd: 20-11-2017, 10.14 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De brandweer heeft maandagochtend een 77-jarige vrouw uit Domburg bevrijd na een verkeersongeval in Biggekerke.


Het slachtoffer reed rond 07.15 uur op de Kaasboerweg in de richting van Biggekerke. Vanuit de andere richting kwam een tegemoetkomende tractor met dieplader aanrijden. Bij het passeren is de auto vermoedelijk op de andere weghelft terecht gekomen en tegen de tractor gereden.

En achteropkomende bestuurder van een bestelauto kon de niet voorkomen dat hij tegen de auto botste. Deze bestuurder raakte niet gewond. Een andere automobilist verleende eerste hulp en alarmeerde de hulpdiensten.

De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer van Zoutelande uit het voertuig worden geknipt. De gewonde is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de bestelbus getakeld, collega’s van Van Halst hebben de personenauto opgehaald. De dieplader kwam met zijn wielen in de berm terecht en daarom is een tweede dieplader ter plekke gekomen om de graafmachine die de eerste vervoerde op te halen.

Vanwege het ongeluk was de Kaasboerweg zeker twee uur lang volledig afgesloten. Bromfietsers en fietsers konden wel passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren