Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie naar vermiste man in kanaal Terneuzen

Toegevoegd: 20-11-2017, 19.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is een zoekactie gestart naar een vermiste man in het Kanaal Gent Terneuzen. De man werd maandagmorgen als vermist opgegeven.

Vanmorgen rond 07.30 uur verspreidde de politie een bericht via Burgernet over de vermissing. Later is er een helikopter ingezet om op het kanaal te zoeken. Ook een boot met sonar heeft het water afgezocht.

Rond 15.50 uur is besloten ook de brandweer in te zetten voor de zoekactie. Duikteams uit Terneuzen en Middelburg zijn ter plaatse gegaan. Rond 17.00 uur zijn er duikers het water ingegaan. Voor zover bekend is het slachtoffer nog niet gevonden. De zoekactie is nog in volle gang.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750