Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Touringcar in brand op parking Kloosterzande

Toegevoegd: 20-11-2017, 21.35 uur - Update: 21-11-2017, 03.02 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Op een parkeerplaats  bij een afrit van de N689 in Kloosterzande is maandagavond brand ontstaan in een geparkeerde touringcar.


De eerste melding van de brand kwam omstreeks 20.55 uur binnen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland staat de bus op een vrachtwagenparking. “Er zitten dus geen personen in de touringcar”, zo laat een woordvoerder weten. Naast de touringcar staan twee vrachtauto's. Volgens de Veiligheidsregio wordt geprobeerd deze te verzetten.

De blusgroep van Kloosterzande krijgt inmiddels hulp van een tankautospuit uit Vogelwaarde. Er werden ook een waterwagen en een schuimblusvoertuig uit Terneuzen alsmede een waterwagen uit het Belgische Stekene opgeroepen maar deze bleken rond 21.40 uur toch niet nodig te zijn. Tien minuten later gaf de brandweer het sein ‘brand meester’.

Tweede brand
Op woensdag 13 september brandde op dezelfde parkeerplaats ook al een touringcar uit. Ook toen raakte er niemand gewond. Wel raakten ook twee vrachtwagens beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet dB (20-11-2017 om 22:27)
Is dit toeval? 2e keer dat zo'n zelfde bus in brand staat in korte tijd op dat terrein? Hangen hier geen camera's ? Wordt het hek weleens dicht gedaan? Vreemde toestand dit..
Cookie-instellingen beheren