Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Gewonde na steekpartij in café Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 21-11-2017, 03.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Bij een steekincident in een café in Oud-Vossemeer is maandagavond iemand gewond geraakt. Er zijn twee mannen aangehouden.


Het voorval vond rond 23.20 uur plaats in een café aan de Ring. Volgens omstanders was er sprake van een vechtpartij. De politie kon dit vannacht niet bevestigen. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen. Ook is er een traumahelikopter uitgerukt, maar deze is niet meer ingezet. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een tweede slachtoffer is onder begeleiding van agenten naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft in en rondom het café onderzoek verricht. Wat de aanleiding van de steekpartij was is nog niet bekend gemaakt. De omgeving werd rond 02.15 uur weer vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren