Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vier arrestaties na steekpartij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 21-11-2017, 12.50 uur
Bij het steekincident raakten twee mensen gewond.
Bij het steekincident raakten twee mensen gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Na de steekpartij maandagavond laat in Oud-Vossemeer heeft de politie niet twee maar vier personen aangehouden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Volgens de politie ontstond rond 23.10 uur een vechtpartij in een café aan de Ring in Oud-Vossemeer. Toen de politie arriveerde bevond zich in een woning aan de Marehoekstraat een 19-jarige man uit Oud-Vossemeer. Hij had ernstige verwondingen opgelopen in het café en was vervolgens naar de woning gegaan.

Toen agenten bij het slachtoffer aankwamen, werden ze uitgescholden en bij de hulpverlening ernstig belemmerd door twee mannen. Het tweetal werd rond 23.20 uur aangehouden. Het gaat om twee inwoners (15 en 17 jaar) uit Oud-Vossemeer.

Eén van de twee was ook gewond en daarom werd hij geboeid naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Tijdens het vervoer en in het ziekenhuis gedroeg de man zich volgens de politie brutaal, beledigend en recalcitrant. Uiteindelijk weigerde hij de medische hulp en werd door de politie naar het bureau in Bergen op Zoom gebracht.

Bij het café zelf hield de politie rond 01.00 uur twee bezoekers aan omdat zij betrokken zouden zijn geweest bij het steekincident. Het gaat om mannen van 48 en 62 jaar oud uit Oud-Vossemeer. De aangehouden mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

De aanwezigen in het café zijn vannacht door de politie kort verhoord. Er wordt nog nader onderzoek gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-11-2017 om 19:21)
Wat een treurig bericht om in de nacht te vechten door twee jongens op een leeftijd van 15 en 17 jaar die horen thuis op bed te liggen of zouden de ouders dat niet weten en een van deze twee is geboeid naar politie bureau gebracht verder lees je nog twee andere mannen van 48 en 62 jaar er bij betrokken waren, in een woord weinig verstand.