www.hvzeeland.nl

Vier arrestaties na steekpartij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 21-11-2017, 12.50 uur

Vier arrestaties na steekpartij Oud-Vossemeer
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Na de steekpartij maandagavond laat in Oud-Vossemeer heeft de politie niet twee maar vier personen aangehouden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Volgens de politie ontstond rond 23.10 uur een vechtpartij in een café aan de Ring in Oud-Vossemeer. Toen de politie arriveerde bevond zich in een woning aan de Marehoekstraat een 19-jarige man uit Oud-Vossemeer. Hij had ernstige verwondingen opgelopen in het café en was vervolgens naar de woning gegaan.

Toen agenten bij het slachtoffer aankwamen, werden ze uitgescholden en bij de hulpverlening ernstig belemmerd door twee mannen. Het tweetal werd rond 23.20 uur aangehouden. Het gaat om twee inwoners (15 en 17 jaar) uit Oud-Vossemeer.

Eén van de twee was ook gewond en daarom werd hij geboeid naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Tijdens het vervoer en in het ziekenhuis gedroeg de man zich volgens de politie brutaal, beledigend en recalcitrant. Uiteindelijk weigerde hij de medische hulp en werd door de politie naar het bureau in Bergen op Zoom gebracht.

Bij het café zelf hield de politie rond 01.00 uur twee bezoekers aan omdat zij betrokken zouden zijn geweest bij het steekincident. Het gaat om mannen van 48 en 62 jaar oud uit Oud-Vossemeer. De aangehouden mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

De aanwezigen in het café zijn vannacht door de politie kort verhoord. Er wordt nog nader onderzoek gedaan.