Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onverlaat gooit fiets van Vlissingse flat

Toegevoegd: 21-11-2017, 15.48 uur
Onverlaat gooit fiets van Vlissingse flat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagmorgen vroeg heeft een onbekende een fiets van de derde verdieping van een flat aan de Van Dishoeckstraat op twee auto's gegooid. 


Maandag deed een 26-jarige vrouw uit Vlissingen via internet aangifte van vernielingen aan haar auto. Vrijdagmorgen ontdekte zij dat haar auto die nacht zwaar beschadigd was. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van het appartementencomplex. De voorruit en een zijruit waren vernield. Ook was het dak beschadigd. Ook een naburige auto bleek beschadigd.

Uit onderzoek van de auto-eigenaren bleek dat vermoedelijk rond 02.00 uur iemand een fiets van de derde verdieping naar beneden had gegooid. De benadeelde eigenaar van de fiets meldde zich bij de auto-eigenaren. De politie stelt een onderzoek in naar de vernielingen en zoekt mensen die meer over dit incident weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-11-2017 om 18:50)
Het zal je auto maar wezen om een gek de fiets van drie hoog naar beneden op auto's te gooien wie zal dat betalen dat abnormale van de gekke dingen wat een normaal mens niet dot
Cookie-instellingen beheren