Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje gewond bij botsing in Goes

Toegevoegd: 21-11-2017, 15.58 uur - Update: 21-11-2017, 17.35 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 13-jarige fietsster uit Goes is vanmiddag in haar woonplaats gewond geraakt na een ongeval met een auto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Even voor 15.00 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de Oranjeweg met de ’s-Heer Elsdorpweg. Over de toedracht van de aanrijding is verder niks bekend. Het meisje is vermoedelijk geschept door de 65-jairge automobilist uit Hoedekenskerke.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (21-11-2017 om 20:23)
Gelukkig leren kinderen tegenwoordig dat rechts voorrang heeft, dat je op een fietspad moet fietsen als dat er is en dat appen, bellen en naar muziek luiteren op de fiets niet slim is dus zal de automobilist (hoezo "vermoedelijk"? ) wel de schuldige zijn.