Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt tegen bord

Toegevoegd: 22-11-2017, 15.09 uur
Het bord raakte door de botsing beschadigd.
Het bord raakte door de botsing beschadigd.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft woensdagochtend in Zierikzee een vrachtwagenchauffeur aangehouden die onder invloed een ongeluk had veroorzaakt.


Een passant zag rond 10.15 uur dat een vrachtwagencombinatie tegen een reclamebord stond bij een parkeerstrook aan de Julianastraat. De chauffeur hing over zijn stuur en lag te slapen. Omdat de passant de indruk had dat de man had gedronken, waarschuwde hij de politie.

Voor de zekerheid werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar de trucker bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft de man aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hoeveel de man precies had genuttigd is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R. Schretzmeijer (22-11-2017 om 15:59)
omdat het toch geen zin heeft de politie te bellen omdat de aanrijtijd naar Z.Vl. 25 minuten is bel ik maar niet meer. Gisteren nog een "Oost Europeaan"die met 50 km/u over de Hulsterweg reed, nauwelijks binnen de lijnen kon blijven en moeite had om de rotondes te nemen. En politie ..... wat is dat ? Het heeft hier allemaal geen nut, de gemeente interesseert het niet, politie is er niet en als er slachtoffers zijn ..... so what! Dat sommige wegen misbruikt worden als racecircuits in het weekend is bekend bij de heren maar ingrijpen ..............
ger (22-11-2017 om 15:45)
Heerlijk die fijne mensen op de weg, kijk wel eens naar idioten op de weg en de ongelukken daar in het ??? komen dus ook naar hier. Kan de pvv ook die kapitalisten aanklagen die gebruik maken van de ??? en dat ze steeds goedkopere arbeidskrachten hier laten rond rijden in de NL.
Michelle (22-11-2017 om 15:21)
En dat in de ochtend om kwart over tien!!! Hoe krijg ie het voor elkaar! Boffen dat er niet nog meer is gebeurd!
Cookie-instellingen beheren