Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom bij Hoek

Toegevoegd: 23-11-2017, 13.15 uur - Update: 23-11-2017, 15.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Een personenauto is vanmorgen in Hoek tegen een boom gebotst. Een 74-jarige vrouw uit die plaats is hierbij gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 10.40 uur plaats op de Binnendijk. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar de inzet hiervan bleek niet nodig te zijn.

Bij aankomst van de hulpdiensten werd het slachtoffer aangetroffen op de bijrijdersstoel. Volgens de politie is de vrouw door de klap met haar hoofd tegen de ruit gekomen en vervolgens op de bijrijdersstoel beland. De vrouw heeft vermoedelijk geen veiligheidsgordel gedragen.

Het slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over haar toestand was bij de politie vanmiddag niks bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren