Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Negen beslagleggingen bij controle Terneuzen

Toegevoegd: 24-11-2017, 09.12 uur
Negen beslagleggingen bij controle Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een controle bij het sluizencomplex in Terneuzen heeft de Belastingdienst donderdag beslag gelegd op negen voertuigen. Verder werden ook enkele bekeuringen uitgedeeld.

Aan de controle bij de Buitenhaven deden ook de Douane en de politie mee. Motoragenten haalden voertuigen van de weg zodat deze onderworpen konden worden aan een controle. Dit gebeurde vaak nadat de voertuigen er waren uitgepikt door een kentekenscanner.

Er werden in totaal negentig voertuigen aan de kant gezet. Hiervan werd zogezegd op 9 voertuigen beslag gelegd. Volgens de politie gebeurde dit telkens omdat er sprake was van een openstaande belastingschuld.

De politie maakte processen-verbaal op voor het rijden met een 2 jaar verlopen rijbewijs, het niet-handsfree bellen en het inhalen over een doorgetrokken streep. De Koninklijke Marechaussee doet nog nader onderzoek naar iemand wiens visum verlopen bleek te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (28-11-2017 om 12:40)
goed zo aanpakken die wanbetalers