Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Auto tegen gevel: man is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 24-11-2017, 11.34 uur
De woning liep flink wat schade op.
De woning liep flink wat schade op.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De automobilist die vanochtend in Terneuzen met zijn auto via de voortuin tegen de gevel van een woning botste, is zijn rijbewijs kwijt. Dat laat de politie weten via Facebook.


Het ongeluk gebeurde even na 08.00 uur bij het Schuberthof. Volgens de politie zat achter het stuurt een 83-jarige man uit Terneuzen. "Hij trapte bij het wegrijden per ongeluk hard op het gas in plaats van op de rem. Hierdoor was het voertuig gaan slippen en kwam de auto uiteindelijk tegen de woning tot stilstand", aldus de politie.

De man bleef voor zover bekend ongedeerd. De politie laat weten dat zijn rijbewijs is ingenomen. De woning liep flink wat schade op. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (29-11-2017 om 09:54)
gelukkig is het hier bij gebleven je moet er niet aan denken dat er iemand op de stoep zou lopen op dat moment
W. Kruit (26-11-2017 om 12:04)
Deze man zal waarschijnlijk een onderzoek van het CBR moeten ondergaan, om te bepalen of hij (nog) geschikt is voor het besturen van een motorvoertuig. Op een gegeven moment wordt het reactievermogen en gezicht te gering om nog te kunnen rijden.
Cookie-instellingen beheren