Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wapens en munitie in woningen stropers

Toegevoegd: 24-11-2017, 16.30 uur
In de woningen werden zo'n tien wapens en veel munitie aangetroffen.
In de woningen werden zo'n tien wapens en veel munitie aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag in twee woningen aan de Boerhaavestraat en de Blauwhoefseweg in Kruiningen diverse wapens in beslaggenomen. Er zijn twee mannen aangehouden.

De politie kreeg informatie dat de laatste tijd in de buurt van Kruiningen met illegale wapens gestroopt zou worden. Hierop werd een onderzoek gestart. Het onderzoek leidde vrijdagmorgen naar twee woningen in Kruiningen. In de woningen werden zo'n tien wapens en veel munitie aangetroffen en in beslaggenomen. De wapens worden nader onderzocht.

In beide woningen werd een man aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Buitenom het illegale wapenbezit, onderzoekt de politie ook of de mannen iets te maken hebben met de stroperij in het buitengebied van Kruiningen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750