Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getrokken wapens vanwege boormachine

Toegevoegd: 24-11-2017, 16.32 uur
Agenten gebruikten de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Agenten gebruikten de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV).
Agenten gebruikten de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV).
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagochtend in Terneuzen met getrokken wapens een voertuig benaderd. Uiteindelijk bleek er sprake te zijn van loos alarm.


Drie politiewagens gingen op pad nadat was gemeld dat op een parkeerplaats aan de Schuttershofweg twee voertuigen stonden en dat er door de inzittenden van deze auto's een vuurwapen werd overgedragen.

“Toen wij bij de Schuttershofweg arriveerden, draaide één van de betrokken voertuigen voor ons de weg op. Na ongeveer 100 meter gereden te hebben, parkeerde de bestuurder zijn voertuig op de Beneluxweg”, zo vertelt de politie.

Agenten pasten de zogeheten Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) toe. Hierbij trokken de agenten hun vuurwapens en moesten de twee inzittenden van de auto één voor één uitstappen. Na onderzoek bleek er echter geen vuurwapen maar een boormachine te zijn overgedragen. De mannen werden daarom al snel weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (28-11-2017 om 12:51)
hahaha als iemand het verschil niet ziet tussen een boormachine en een pistool meschien de melder ff oppakken voor het lomp zijn
Cookie-instellingen beheren