Twee jongens opgepakt voor straatroof Vlissingen

Toegevoegd: 24-11-2017, 18.44 uur

Twee jongens opgepakt voor straatroof Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op het Bunkerpad in Vlissingen is dinsdagavond een 16-jarige jongen uit die plaats beroofd. De politie heeft inmiddels twee jongens opgepakt die hiervan verdacht worden.

Het slachtoffer werd rond 21.00 uur door twee jongens van zijn fiets getrapt. Hierna werd hij beroofd van enkele spullen, zoals een horloge, enkele kledingstukken en pasjes. Daarna mocht het slachtoffer weg fietsen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Woensdagochtend vroeg werd rond 00.05 uur een Middelburgse jongen (17) in zijn woning aangehouden. Vrijdagmorgen rond 07.00 uur werd een andere Middelburger (16) in zijn woning aangehouden. Het tweetal is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De jongens zijn de afgelopen dagen verhoord en bekenden de straatroof. Een klein deel van de buit werd teruggevonden. Een belangrijk detail was dat een van de jongens het slachtoffer kent. Vermoedelijk was dat een belangrijke reden waarom hij op straat werd overvallen. De jongens zijn vrijdagmiddag in vrijheid gesteld en zullen zich later tegenover de rechter moeten verantwoorden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750