Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Busje belandt in sloot, inzittende bekneld

Toegevoegd: 24-11-2017, 22.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een eenzijdig ongeval in Sint-Maartensdijk is vanavond een persoon bekneld komen te zitten. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd.

Het ongeval vond rond 19.45 uur plaats op de Hogeweg. De bestuurder kwam door nog onbekende oorzaak met zijn busje in de sloot terecht. Voor de bevrijding van het slachtoffer heeft de brandweer opgeschaald naar een middelongeval. Hiermee kon er gemakkelijk extra personeel en materieel worden ingezet. Er zijn twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gekomen.

Na ongeveer drie kwartier is het slachtoffer uit de auto bevrijd en overgedragen aan de ambulancedienst. Over zijn letsel is verder niks bekend gemaakt. Er was een traumahelikopter ter plaatse voor assistentie. De arts van het traumateam is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Er waren geen andere inzittenden.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De auto is vervolgens weggesleept.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750