Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vermagerde honden in woning Wemeldinge

Toegevoegd: 24-11-2017, 23.15 uur
Vermagerde honden in woning Wemeldinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WEMELDINGE - De dierenpolitie heeft vrijdagmiddag in een woning in Wemeldinge dertig vermagerde honden aangetroffen. Dat meldt wijkagent Silvan Vael.


Volgens de wijkagent waren de dieren er ernstig aan toe en moesten er drie direct door een dierenarts behandeld worden. Van 13 honden is gelijk afstand gedaan.

Op het adres zijn vaker meldingen binnen gekomen. De overige honden worden dan ook in de gaten gehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leonie (25-1-2018 om 19:47)
30 vermagerde honden die er ernstig aan toe zijn en waarvan er 3 meteen naar de dierenarts moesten. De persoon die heeft besloten dat de eigenaar dan toch nog 17 honden mag houden heeft dan toch ook geen hart voor dieren. Allemaal weghalen daar en niet in de gaten houden!
wim (15-1-2018 om 06:50)
hoe gaat het nu met deze hondjes allemaal ik hoop dat ze allemaal weggehaald worden want deze persoon heeft dit al eerder gedaan op een camping
Karin (1-12-2017 om 04:23)
Dus houd dit nu in dat er 17honden mogen blijven ???
johanna (28-11-2017 om 22:26)
wat een toestand deze mensen verdienen geen dieren ,alles in beslag nemen en hopen dat ze een goed en warm thuis krijgen .
W. Kruit (26-11-2017 om 11:59)
In beslag nemen is niet effectief. Het in beslag genomen goed (de dieren) moeten, zodra het onderzoek zich daartegen niet verzet, teruggegeven worden aan de persoon van wie het goed in beslag is genomen. Dan komen de beestjes dus weer in handen van de verwaarlozende eigenaar. Een verbod op het houden van dieren is een maatregel die alleen door de rechter kan worden opgelegd. In dit geval is vrijwillige afstand het meest effectief. Uiteraard zal de situatie van de overgebleven honden in de gaten moeten worden gehouden.
Goes (25-11-2017 om 22:13)
Alle dieren afpakken van die zielepoot! Arme beestjes. Verdienen allemaal een liefdevol huis. Wat heb ik een gruwelijke hekel aan zulke simpele trieste mensen.