Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurder Sint-Maartensdijk was onder invloed

Toegevoegd: 25-11-2017, 11.59 uur
De man is met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht
De man is met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - De bestuurder die gisteravond met zijn auto in de sloot reed bij Sint-Maartensdijk is volgens de politie ernstig gewond geraakt. Het gaat om een 38-jarige man uit Stavenisse. Ook bleek de man mogelijk onder invloed van alcohol te zijn.

Het eenzijdige ongeval vond rond 19.40 uur plaats op de Hogeweg. De meldkamer kreeg een melding dat er een auto met een bestuurder in de sloot lag. De brandweer is heeft de bestuurder uit de auto bevrijd. Een traumahelikopter was ter plaatse om de assisteren. De man werd vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Omdat hij mogelijk alcohol had gedronken, is door een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en zoekt mensen die meer over dit ongeval weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (25-11-2017 om 13:14)
Mooi, absoluut geen medelijden met dronken bestuurders die in de sloot belanden! Gelukkig niemand anders meegenomen, hoop op een hoge bekeuring en dat de verzekering niet betaald zodat hij (terecht) voor alle schade zelf mag opdraaien! Nu moet de verzekering dezelfde regels nog toe gaan passen bij smartphone gebruikers en dan wordt het misschien weer wat veiliger.