Winkeldief in bezit van mes en zwaar vuurwerk

Toegevoegd: 25-11-2017, 12.42 uur

Winkeldief in bezit van mes en zwaar vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Vrijdagmiddag is in een winkel aan de Beukenhof in Goes een agressieve man na een winkeldiefstal aangehouden. De man bleek een mes en zwaar vuurwerk bij zich te hebben.

De politiemeldkamer kreeg rond 13.15 uur een melding dat in de winkel een dief was betrapt, hij gedroeg zich agressief. In de winkel vertelde een medewerkster aan agenten dat de man een flesje had gestolen. Ze deed hiervan aangifte. Ook was een personeelslid door de man bedreigd. Hiervan werd ook een aangifte opgenomen.

De 40-jarige man uit Arnemuiden werd vervolgens aangehouden. Hij bleek een mes bij zich te hebben. Deze werd in beslag genomen. De dief werd overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd, waar hij werd ingesloten. In Torentijd bleek dat de man nog drie stuks Cobra 6 in zijn jas had. Het vuurwerk werd ook in beslag genomen. Zaterdag wordt de man verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750