Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Woning vol rook door vergeten pannetje

Toegevoegd: 26-11-2017, 13.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt omdat er een woning aan de Saffier in Middelburg vol rook stond.

Rond 11.30 uur werd er bij de brandweer melding gemaakt van het incident. Een blusvoertuig en een ladderwagen gingen met spoed ter plaatse. Omdat er niemand thuis was heeft de brandweer de deur geforceerd om binnen te komen.

In de woning bleek dat er pannetje met eieren op het vuur stond dat droog kookte. Nadat het pannetje uit de woning was gehaald heeft de brandweer de woning geventileerd. Stichting Salvage is opgeroepen voor het afhandelen van de schade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
danielle (28-11-2017 om 21:34)
grappig verhaal en op de foto te zien zijn de eieren nog heel.Ik heb het ook meegemaakt..eieren vergeten uit te zetten en kids van school gehaald en onverwachts een gesprek met juf van een uur,Mijn eieren zaten aan het plafond geplakt..ze spatten uit elkaar en vliegen in t rond.geen brandweer geweest.