Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto en scooter botsen in Middelburg

Toegevoegd: 26-11-2017, 20.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een botsing tussen een scooter en een personenauto is zondagavond in Middelburg aardig wat schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval vond rond 18.50 uur plaats op de Vrijlandstraat ter hoogte van het Winkelcentrum Dauwendaele. Vermoedelijk was een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurder van de scooter heeft nagekeken op letsel. De jongen kon ter plaatse behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De scooter raakte door het ongeval fors beschadigd. Beide partijen hebben onderling de schade afgehandeld. De automobiliste kon haar weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (29-11-2017 om 10:20)
er is altijd een hoop schade aan scooters na een ongeval niet zo gek ook als 70% van een scooter niks meer is dan een stuk abs kunstof van 5mm dik toch zeker aan de voorkant is het enige metaal het balhoofd en stuurpen rijd daar mee tegen een groot stuk metaal op wielen dan is het game over